USB stick sleutel: praktisch en origineel relatiegeschenk!

0

Wilt u graag een USB stick als relatiegeschenk weggeven? Zoekt u een USB stick die makkelijk mee te nemen is en niet snel kwijtraakt? Dan is een USB stick sleutel de ideale oplossing! Door de vorm een origineel relatiegeschenk. En super praktisch omdat u hem gewoon aan de sleutelbos kunt hangen. Nooit meer zoeken naar het stickje, altijd bij de hand!

USB stick sleutels bedrukken of graveren met uw naam en logo

Een USB stick sleutel is een geweldige reclamedrager. Denk u maar eens in op hoeveel plaatsen een sleutelbos komt! Hoe vaak wordt een sleutelbos wel op tafel of bijvoorbeeld de balie gelegd. Een USB stick sleutel voorzien van uw naam en logo wordt zo dus vaak gezien.  De meeste USB sleutels zijn van aluminium, dit is mooi stevig aan uw sleutelbos en kan tegen een stootje. Kiest u voor een neutrale kleur of gaat u juist voor een opvallende kleur die bij uw huisstijl past? Het is allemaal mogelijk!

Bij de meeste webwinkels voor relatiegeschenken vindt u USB stick sleutels. Een goede webshop kan ze zelf voor u bedrukken of graveren. Dat is wel zo handig. U bent dan in één keer klaar.

Waar op te letten bij bestellen van USB stick sleutels

Bent u nog vrij onbekend op de markt van relatiegeschenken? Dan wilt u misschien weten waar u op moet letten bij het online bestellen van USB stick sleutels. We geven een aantal aandachtspunten:

  • Kan de webwinkel zelf bedrukken of graveren?
  • Hoe zit het met de kwaliteit? Let zowel op de kwaliteit van het product zelf als die van de opdruk. Lees recensies op de website.
  • Levertijd: er kan een groot verschil in levertijden van webshops zitten.
  • Digitale proefdruk: zorg dat u altijd eerst een digitale proefdruk krijgt zo beoordeelt u of de opdruk of gravure voldoet aan uw wensen.
Delen

Over de schrijver

Reageren op het bericht