De nieuwbouwprojecten in de omgeving van Utrecht

0

De huizen worden steeds schaarser in Nederland. Dat zorgt ervoor dat de huizenprijzen toenemen en het lastiger wordt om een woning te vinden. Echter wordt er op dit moment veel gebouwd en zijn er veel nieuwbouwprojecten in Nederland bezig. Zo ook in de omgeving van Utrecht. Op deze pagina geven we meer informatie over de projecten in Utrecht en omgeving.

Hoeveel nieuwbouwprojecten zijn er in de verschillende plaatsen?

Utrecht is een gewilde stad voor veel Nederlanders om te wonen. In totaal zijn er 38 nieuwbouwprojecten aan de gang. Doordat Utrecht een populaire stad is, zijn de prijzen voor de woningen hier over het algemeen ook hoger. Gelukkig zijn er ook veel nieuwbouwprojecten aan de gang rondom Utrecht in andere plaatsen. Een overzicht is te vinden op NieuwWonenUtrecht.nl.

Is het lastig om een nieuwbouwwoning in Utrecht te vinden, maar wil je wel in de omgeving wonen? Dan is Vianen een goede optie. Op minder dan een half uur rijden vanaf Utrecht richting het zuiden ben je al in Vianen. In totaal zijn er minstens 13 nieuwbouwprojecten aan de gang in Vianen, waardoor de kans al een stuk groter is dat je hier zult slagen bij het vinden van een juiste woning.

Er zijn nog meer plekken niet al te ver van Utrecht waar meerdere projecten aan de gang zijn. De plaatsen met de meeste projecten zijn Nieuwegein, Woerden, Vleuten en Houten. In Nieuwegein zijn 7 projecten aan de gang, in Woerden 5, in Vleuten ook 5 nieuwbouwprojecten en in Houten 4. Veel kopers bereiden zich voor door te kiezen voor certificaten van Woningborg Groep. Hiermee zijn kopers gegarandeerd van afbouw van het project, ook al gaan een of meerdere bouwondernemers failliet.

Het interieur helpen bepalen

Heb jij een woning gevonden of op het oog? Kijk dan in hoeverre deze woning voldoet aan jouw wensen en eisen. Maak hiervoor een lijst met punten en loop deze langs. Indien de woning nog moet worden gebouwd dan kun je vaak met behulp van een meer- en minderwerklijst extra zaken aan de woning toevoegen of juist weglaten. In overleg met de aannemer is het soms mogelijk om bij minderwerk een korting te ontvangen en komen er extra kosten bij kijken in het geval van meerwerk. Op deze manier krijg je jouw droomwoning op een mooie locatie!

 

Delen

Over de schrijver

Reageren op het bericht